Alege lumanarile parfumate Gloria Perfume

2 minute de citit

lumanari parfumate

Lumanarile parfumate Gloria sunt produse naturale din ceara vegetala de soia care raspandesc un miros placut in intreaga incapere si ofera beneficii reale ce nu pot fi contestate. Disponibile intr-o gama variata de arome, lumanarile naturale de la Gloria Perfume creeaza o atmosfera deosebit de placuta, fara a elibera substante toxice si fara a incarca atmosfera cu un fum poluant.

lumanari parfumate
lumanari parfumate

Lumanarile cu parafina din soia de la Gloria reprezinta o alternativa ideala la lumanarile clasice din parafina – o substanta derivata din petrol si carbuni – fiind obtinute dintr-o sursa vegetala (boabele de soia), regenerabila.  Acestea pot deveni accesorii de nelipsit din orice casa, restaurante, hoteluri, cabinete medicale, SPA-uri, centre de relaxare si nu numai.

Ele ne pot invalui locuinta in aromele preferate indiferent de anotimp, fiind disponibile intr-o gama variata de arome originale. Astfel, ne putem imbogati experientele explorand familiile olfactive ale esentelor utilizate in lumanarile parfumate Gloria, compuse din note florale de primavara, note fructate de vara, note lemnoase ideale pentru anotimpul rece, note picante pentru o toamna parfumata si note aromatice ideale pentru orice moment de rasfat.

In plus, forma cilindrica le transforma in accesoriile perfecte pentru toate tipurile de incaperi: pe langa faptul ca raspandesc un miros placut, ele completeaza orice spatiu prin design-ul simplu si usor de integrat in orice stil.

Lumanari parfumate naturale Gloria

Lumanarile parfumate de la Gloria sunt produse 100% din plante cu parafina din soia si 18% esenta, ideale pentru orice stare si pentru orice anotimp. Spre deosebire de lumanarile clasice din parafina, cele din soia vin cu beneficii reale, fiind o alternativa sanatoasa si mult mai prietenoasa cu mediul.

Insa nu doar acestea sunt motivele pentru care lumanarile parfumate Gloria ar trebui alese in detrimentul clasicelor lumanari din parafina:

Non – toxice. Fiind obtinute din ulei vegetal, lumanarile din ceara de soia au o ardere curata, fara a elibera substante cancerigene atunci cand sunt arse, asa cum se intampla in cazul parafinei pe baza de petrol, la care arderea produce o funingine neagra care, pe langa toxicitate, poate compromite peretii, perdelele si covoarele din interiorul casei. Totodata, ceara din soia este biodegradabila si se poate indeparta cu usurinta de pe tesaturi sau fete de masa doar cu apa calda si sapun.

Durata de utilizare mai mare. Lumanarile cu parafina din soia de la Gloria au un punct de topire mai mic, arzand cu pana la 50% mai mult decat lumanarile din parafina pe baza de petrol. In consecinta, ele vor arde mai lent, avand o durata de viata ce poate atinge pana la 45 – 60 de ore, si vor contribui implicit la o economie importanta, spre deosebire de lumanarile clasice care se consuma intr-un ritm mult mai alert.

Mai mult parfum in incapere. Un alt avantaj al lumanarilor parfumate Gloria consta in faptul ca prin temperatura mai mica de topire se creeaza un bazin de ceara mai generos in jurul fitilului care permite uleiurilor esentiale sa se evapore mai usor. Se elibereaza astfel mai mult parfum in incapere, treptat, subtil si intr-un mod mult mai placut.

Resursa regenerabila. Lumanarile parfumate de la Gloria, fabricate din soia, nu sunt doar o alternativa sigura si naturala la parafina pe baza de petrol, ci si regenerabila si biodegradabila. Spre deosebire de parafina provenita din petrol, care nu este o resursa regenerabila, cea din soia utilizata la crearea lumanarilor parfumate este 100 % regenerabila, 100 % durabila si 100 % ecologica, intrucat se obtine din boabele de soia cunoscute drept o pretioasa resursa vegetala. Cumparand lumanari parfumate din parafina de soia de la Gloria ne asiguram ca cel mai nou accesoriu al casei noastre arde curat si nu afecteaza calitatea aerului.