Adidasi Nike: Toate modelele si locul unde ii gasești cel mai ieftin

1 minute de citit

adidasi nike

Articolul de mai jos este pentru cei care doresc să cunoască tipurile de adidasi nike. Am pregătit o listă de modele, după care vă puteți da seama pentru ce tip de folosire sunt create.

Adidași Nike SB

Abrevierea de SkateBoard, pantofii reprezentativi sunt Nike DUNK SB.

Adidași Nike AP

Adidașii asiatici de scândură, stil special personalizat pentru asiatici.

Adidași Nike LE

Ediție limitată, de obicei sunt cele mai scumpe și se găsesc greu.

Adidași Nike ND

New Design, adica design nou, introducând elemente noi în designul original (se referă în cea mai mare parte la utilizarea noilor materiale, precum piele lacată, țesătură din plasă, etc…)

Adidași Nike TB

Sunt cele care reprezintă o echipă de fotbal, basket, handbal sau alte sporturi. De obicei vin în culorile reprezentative acestor echipe.

Adidași Nike NU

Inspirat de adidașii originali Air Jordan când marca Jordan re-sculptează adidașii, precum NU și RETRO.

Adidași Nike RETRO

Stil refăcut, remodelat, air Jordan a fost unul dintre cei mai remodelați adidași.

Adidași Nike FL

Ediție specială în culori a footlocker-ului, de obicei se găsesc foarte greu.

Adidași Nike FNL

Ediție specială de culoare a liniei de sosire

B Vine de la Back, o ediție suplimentară cu o culoare care nu intenționa să o elibereze, dar a ieșit în cele din urmă, uneori, este marcată cu B. Exemplu: după cum se spune cuvântul, este un eșantion de anumite perechi de adidași Nike și referință de asemenea. Și numai pentru uz intern, într-o oarecare măsură, este LE.

SC

Sport Clasic, se referă la relansarea a adidașilor clasici. Prototip: versiunea de probă a încălțămintei: înseamnă o cantitate foarte mică de producție numai pentru persoane fizice sau organizații și nu va fi oferită spre vânzare. Eșantion de imagine: eșantionează pantofi, în special pentru fotografiere.

TB

Baschet pe echipe: conceput special pentru echipă.

Air Force 1

Acesta este așa-numitul AF1, așa cum sugerează și numele, acesta este cu siguranță un fel de adidași care conțin principii de aer.

AIR MAX

Pentru a se adapta la gusturile pieței în schimbare, Nike a lansat seria AIR MAX cu pernă de aer externă transparentă, cum ar fi adidașii Nike AIR MAX.

ACG

Echipament pentru toate condițiile, pentru a obține un spațiu mai mare pe piața sporturilor în aer liber în creștere, Nike a introdus din nou un fel de încălțăminte aplicată cu o țesătură exterioară caldă și impermeabilă, și aceasta este ACG.

Sport Mania își propune să găsească cei mai buni adidași Nike