6 cauze neașteptate ale îmbătrânirii pielii

3 minute de citit

Nu este nimic mai trecător decât tinerețea. S-ar părea că tocmai nu demult ați fost atât de plini de tinerețe și lipsiți de griji, dar iată că deja mici riduri pornesc de la ochi conform liniilor zâmbetului obișnuit. Astăzi vom vorbi despre 6 factori neevidenți, dar periculoși, care provoacă îmbătrânirea pielii. Citiți cu atenție și încercați să le excludeți din viața voastră.

Dispoziția proastă

Da, ați auzit bine. Dispoziția proastă și pesimismul, în special, pot provoca estomparea rapidă a epidermei. Și esențialul nu constă în colțurile veșnic coborâte ale gurii (deși și ele provoacă riduri specifice). Această atitudine negativă încetinește procesul de gândire și afectează în general creierul.

Scădere intensității activității creierului crește factorul de stres, care la rândul său provoacă nu numai îmbătrânirea pielii, ci și îmbătrânirea tuturor sistemelor organelor interne. De aceea, adresați-vă după sprijin psihologic la timp, zâmbiți mai mult și primiți viața și tot ce vă oferă ea într-un mod pozitiv.

Ultravioletul

Razele plăcute ale soarelui care ne mângâie fața nu măresc cantitatea de vitamina D din organism, dar contribuie la pigmentarea nedorită sub formă de pistrui și pete mari și, de asemenea, provoacă foto-îmbătrânirea.

Lumina ultravioletă distruge bariera de protecție a pielii, distruge rezervele de acid hialuronic, ceea ce duce la deshidratare și la o scădere a tonusului epidermei. Nu uitați să utilizați produse cu SPF înalt, chiar și în zilele înnorate, la fel și ochelari de soare cu lentile de calitate.

Abuzul de nicotină

Organizația Internațională a Sănătății a avertizat de o mie de ori despre pericolul fumatului. Cu atât mai mult, că în grupul de risc sunt nu numai fumătorii activi, ci și cei pasivi. Acest fenomen este numit chiar „fumatul social”. Așa că este timpul să amânați ieșirile cu colegii la o țigară în camera de fumători sau să stați în saloanele de narghilea.

Numai în fumul de tutun există mai mult de 3.800 de impurități chimice dăunătoare cu o compoziție agresivă care degradează calitatea pielii. Acestea încetinesc procesele naturale de regenerare a pielii și accelerează apariția ridurilor noi.

Singurătatea

Greu le este sociopaților, deoarece nu au cu cine discuta și împărtăși toate problemele și evenimentele din viața lor. Acest lucru nu doar afectează abilitățile lor de comunicare, dar și performanța cognitivă în general.

Funcția cognitivă este, în special, responsabilă pentru claritatea mentală și pentru tinerețea pielii. Interacțiunea socială cu alte persoane în mod regulat este cheia tinereții, bunăstării și a liniștii sufletești. Așadar, nu vă închideți în sine și nu vă privați de plăcerea de a merge cu prietenele la o cafea.

Cafeaua

Băutura aromată și revigorantă a devenit un adevărat medicament, provocând dependența de cofeină la multe femei. Consumul frecvent de cafea scade nivelul hormonului dehidroepiandrosteron (DHEA), care ajută organismului să reziste la schimbările legate de vârstă.

În plus, consumând din mers un lapte parfumat cu paiul, încărcați suplimentar mușchii feței, îi încordați și acest lucru provoacă apariția ridurilor faciale noi, precum și adâncirea ridurilor nazolabiale.

Îngrijirea

Totul este corect. Contează foarte mult cum îngrijim pielea și nu întotdeauna produsele scumpe pot avea un efect benefic asupra pielii feței. Este recomandabil să alegeți produse naturale cu un profil de siguranță și eficacitate ridicat.

Crema Miaflow este o abordare fundamentală nouă a frumuseții, inspirată de natura însăși. Crema poate fi folosită atât ziua, cât și în perioada de seară. Ea poate servi ca bază excelentă pentru machiaj, datorită formulei sale ultra-ușoare. Este important să aplicați în mod regulat produsul pe pielea uscată și curată a feții respectând liniile de masaj pentru a avea un rezultat mai vizibil.

Ridurile de pe frunte și între sprâncene, pigmentarea și tenul neuniform, „laba gâștei” și pierderea fermității, tenul mat și cenușiu al pielii, precum și distorsiunea ovalului feței. Nu este nevoie să mascați aceste imperfecțiuni sub un strat de produse cosmetice decorative, este important să abordați problema în mod cuprinzător, începând cu îngrijirea echilibrată a pielii, folosind crema de întinerire Miaflow.

Formula cremei Miaflow constă exclusiv din ingrediente naturale de calitate superioară, având un profil de siguranță ridicat. Puterea mucinei melcului declanșează procese naturale de întinerire prin creșterea elasticității fibrelor de colagen. Uleiul de cocos combate efectele dăunătoare ale radicalilor liberi prin reducerea stresului oxidativ. Iar peptidele activează producerea elastinei și colagenului pielii. Sub influența lor, ea își recapătă fermitatea, elasticitatea, are loc o netezire vizuală a reliefului, o scădere a numărului de riduri.

Alege lumanarile parfumate Gloria Perfume

ottous
2 minute de citit